#LEXINGTONSTAYCATION

Some pictures from our staycation together with Lexington

 

Jag och Erik åkte alltså tillsammans med Lexington till New York och bodde på deras pop-up hotell mitt i SoHo. Hela hotellet och rummen var inredda i ren Lexington-anda. Sängen iklädd världens skönaste sängkläder och toaletten fylld med handdukar och badrockar. Vi fick från deras nya kollektion “flanell” och h-e-r-r-e-g-u-d vad sköna sängkläder. Perfekt nu till vintern! Välkomsdrink på hotellets rooftop och sedan en pressfrukost för presentation of deras senaste kollektion dagen efter följt av middag. Älskar muggarna man fick när man beställde kaffe! Vi var ett litet men härligt gäng och hade en sån bra upplevelse.

Förlåt för att jag varit lite off sociala medier men jag blev lite distanserad efter hela New York vistelsen. Vi jobbade otroligt hårt och behövde bara få mysa med familjen. Men nu är jag tillbaka! Puss bästa ni.

Me and Erik took a flight to New York together with Lexington and stayed at their Pop-up hotel in the heart of Soho. The whole hotel and the rooms was decorated with Lexginton. Our bed has the new flannel-collection and o-m-g how nice it was. Perfect for the winter! Welcome drinks on the rooftop and a press breakfast the day after and a dinner. Love the take away cups we got when we ordered coffee. We were a small but wonderful crew and had the best experience. 

Sorry for being a bit off social media lately but we were working so hard in New York and I had to take some time off with the fam. Xx

8 Responses to “#LEXINGTONSTAYCATION”

 • Sara says:

  Väntar med spänning på Ellies sovschema som du sa att du skulle lägga ut förut! Hur ni fick tillbaka “gamla Ellie” 🙂

 • Lovisa says:

  Välkommen tillbaka! Modigt att resa så långt med lilla Ellie. Skulle varit supernervös på flyget ifall min lilla grabb skulle skrikit hela resan, haha! Men hörde i podden att allt gick bra.
  Vart var Ellie när ni var på event?

  • victoriatornegren says:

   svar: Haha ja, hon är inte skrikig av sig så vi var lugna 😀 Värre i passkontrollskön på 2 timmar.. Eventet var på hotellet vi bodde på så Ellie sov och vi hade babymontior med kamera på.

 • Sofia says:

  Hade varit sååå kul att se mer av Lexington, mer inspo liksom! Om det nu regnade (lyssnade på podden) så varför inte bomba med foton från hotellrummet? Vill bli mer inspirerad, både inredning och mode, tror verkligen många saknar det här hos dig 😀

 • Dee says:

  I am genuinely curious and don’t mean to sound rude – when you say you were working super hard in NY, what exactly do you mean? Taking photos, outfits, or are you involved with the organisation of brand events?

  • victoriatornegren says:

   svar: With that I mean creating content for all our platforms and shooting campaigns, meetings and events and on top of that taking care of our baby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *