Through My Phone W.31

Vi har hängt i solen och insett att det faktiskt går trots att bebisarna inte riktigt får joina än (förutom på bild, hehe).
We have been hanging out in the sun and realized that it’s possible even though the baby’s can’t join us just jet (except from pictures, lol)

Börjat jaga glassbilen för lakritsglass. Jag DÖR för dubbellakrits och Alex för glassbåtarna!
Been chasing the ice cream-car for licorice ice cream. 

Det spöregnade, åskade och blixtrade så jag och Ellie myste ihop oss i soffan. Bara jag som tycker det är SÅ mysigt? Har förövrigt så mycket jag vill skriva om Ellie. Blir en 5 månaders uppdatering imorgon!
A thunderstorm came so me and Ellie had a cozy time in the sofa. Just me who thinks it’s so cozy? Beside from that I have so much I want to write about Ellie. I’ll do a 5 months update tomorrow.

Så glad att vi tog oss ut i solen. Har liksom badat varje dag! Så mycket bättre än att svettas hemma i soffan, haha.
So happy we took ourselves out. I’ve been swimming every day! So much better then being home in the sofa sweating.

Gick på middag på gatan bredvid oss! SÅ bra Italiensk mat. Capri Due heter den!
Went for dinner just around the corner. They serve italian food and It’s so good! It’s called Capri Due.

Gick på stan för att utnyttja AC. Uber-resan dit med maxad AC var en av höjdpunkterna förra veckan, haha!
Went to the city to enjoy the air condition in the stores. The AC in the Uber on our way there was the best feeling, lol!

Dagen jag aldrig trodde skulle komma – Jag och Erik blev med kaffemaskin. Den är SÅ bra och fin. Njuter av en kopp kaffe, vem har jag blivit, haha.
The day I never thought would come – me and Erik bought a coffee machine. It’s so nice! I’m longing for coffee now, who am I.

5 Responses to “Through My Phone W.31”

 • Martina says:

  Omg för kaffemaskinen. Snygg! Vad kan man göra med den?? Modell? 🙂

 • L says:

  Aa jag vill också veta kaffemaskinen??..första smala jag sett aaavillhavillha🙈😅

 • S says:

  Hej! Har en fråga angående bikinis och bröstimplantat.. Jag har också gjort en bröstförstoring och har haft så himla svårt nu i sommar att hitta fina bikinis som sitter bra, eftersom jag har stor kupa men är liten runt om. Det enda som funkar är knytbikinis eller såna som man köper i bh-storlekar.. Såg på bilden att du har en som inte är justerbar i omkretsen, samt att du haft andra fina bikinis som sitter superbra, men blir dom inte förstora runt om för dig då?? Alltså egentligen är jag typ en 36a men just för brösten behöver jag kanske 38-40 för att det ska täcka mina nipples haha, men då blir det ju för stort runtom om det inte är knyt liksom!? Kanske jättekonstig fråga men fattar inte hur det kan funka för alla andra som är små i kroppen men har stora bröst haha!!

 • Bella says:

  Jättesnygg kaffemaskin! Det är den gamla modellen av Nespresso Creatista för er som undrar. De har så snygga kaffekapslar med:) Älskar våran! Har ni sett de snygga tillbehören man kan köpa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *