Livingroom Interior

Rug – AM.PM, Painting – Christiane Spangsberg, Chair – Globe West, Couch – Decotique 

 

Som jag skrev tidigare så har vi fått ett litet “ryck” i lägenheten och ska göra om lite. Blev helt kär i denna stil när vi var i villan i Biarritz. Har världens bästa läsare som ska lösa denna matta åt mig då de inte fraktar till Sverige. Beställde denna fåtölj också men fick veta att leveransen från Australien skulle kosta 7000 kronor, kände att nej inte värt det. Att vi alltid ska börja gilla sånt som är typ omöjligt att få tag på, haha. Men är så himla sugen på en vit soffa i alla fall! Har lagt tyg över den vi har nu för att testa och vi gillade det verkligen. Nu när fåtöljen inte gick har vi tänkt om lite, så kanske blir något i svart läder istället. Vi ska sälja våra sirocco då de känns lite för stora för vårt vardagsrum. Kram!

Like I did write before we want to change our interior a bit. I got so in love with this style when we visited the villa in Biarritz. Have the best reader ever which will arrange a delivery with this rug for me. I also did order this chair but I got to know the shipping would cost 800 euro from Australia so it didn’t feel worth it. Typical us starting to like things you can’t get, lol. However I would love to try out a white couch, we have some fabric over the one we have right now and really like the vibe. Now when we couldn’t get the chair we may choose a black one in leather instead. We have to sell our sirocco, they feel a bit too big for our livingroom. Xx

13 Responses to “Livingroom Interior”

 • Michelle says:

  Hej Victoria. Det finns en liknande soffa från artilleriet i Göteborg. Det kan nog bli billigare. Eller rum 21, har också liknande soffor. Kram! / Michelle

 • Anna says:

  Det finns ju liknande stolar/foröljer från skandinaviska designers om ni letar efter något i den stilen, garanterat billigare frakt iaf 🙂
  Kolla CH25 av Wegner samt Dux 75 USA av Folke Ohlsson t.ex.

 • Lova says:

  Älskar också stilen! Kan du inte fota din lägenhet :D? Hade varit så spänannde att se, kanske för och efter på er mini-renovering? 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Finns massor med bilder på vår lägenhet som jag postat förut men kommer absolut dela med mig av “resultatet” 😀 Kram

 • Johanna says:

  Hej Victoria!
  Om ni tänkt sälja er sirocco stol, vad har ni tänkt ta för de? Vi letar efter några snygga att ha till vårt nya hus 😍

 • Fanny says:

  Hejhej! Vad har ni för färg på sirroco fåtöljerna och till vilket pris ska ni sälja dem för? 😍

 • Sanna says:

  Hej! Hur ser du på den klimatpåverkan dina och många andra influencers flygresor har på miljön? Sveriges största utsläpp beror på flygresor och att marknadsföra en livsstil där flygresor är vardagsmat känns lite ohållbart i dessa dagar, eller vad anser du? Tacksam om du lyfter ämnet åtminstone!

 • Heleba says:

  Tips på superfin vit soffa är soffan Lucas från ROOM i Täby C! Finns där jättetrevlig personal son hjälper en att hitta rätt tyg till soffan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *