My Nelly Favorites W.31

– This Post Contain Adlinks –

1. Here 2. Here 3. Here

4. Here 5. Here 6. Here

7. Here 8. Here 9. Here

 

Dags att dela med mig lite favoriter från webben! Kikade in på Nelly och så mycket fint dom har. Är så himla sugen på höst nu! Går ju fasen inte att klä sig i denna värme. Jag har på mig amningsbh och kalsonger hemma varje dag. Går jag utanför dörren blir det vad som ligger längst fram i garderoben pga för varmt för att leta, haha. Har äntligen hittat en fläkt nu i alla fall! Hur som älskar jag den stickade tröjan, vill bära den med mina Levi’s-shorts och Gucci loafers. Nr 3 känns som den perfekta vita toppen och passar sådär himla bra med allt som är lite högre i midjan.

Den svarta klänningen har jag sedan tidigare och det är den perfekta svarta basklänningen att bära till allt och under skinnjacka, jeansjacka, blazer, stickad kofta osv. De vita bootsen kändes så fräscha!

Time to share some webshop favorites! This time from Nelly and they have so much nice stuff right now. I want autumn so bad right now, lol. Can’t dress myself in this heat, wow. I wear a breastfeeding bra and hipsters in house and if I go outside I just take whatever that’s in top of my drawer. It’s too hot to look for something else. How ever I love the knitted sweater, I wan’t to style it with my Levi’s and Gucci loafers. Number 3 feels like the perfect top for this summer and matches everything with a higher waist. I have the black dress already and It’s the perfect basic dress to wear under a denim jacket, blazer, leatherjacket, knitted cardigan and so on. 

2 Responses to “My Nelly Favorites W.31”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *