Hairproducts Addiction #beachhair #marianila

In Collaboration With Maria Nila Stockholm

Find the products HERE

 

Alltså, jag är SÅ himla glad för detta samarbete. Jag använder sen en tid tillbaka bara Maria Nila i hårvårdsväg, så himla bra produkter men också 100% veganska. Jag har varvat lite mellan serien “heal” och “silver” senaste året. Heal började jag med efter jag fött barn och den är så extremt bra för mitt sköra hår, torra hårbotten men framförallt minskar den även håravfall (!). Perfekt gravid/ammar/nyss fött barn-serie. Erik har också börjat använda den!

I början av sommaren fick jag dessa nyheter ovan skickade till mig och det är nu faktiskt de enda produkterna jag använder i stylingväg. Så grymma! Ocean sprayen ger verkligen den där perfekta saltvatten-känslan i håret utan att bli för frissigt. Mitt hår blir sådär härligt vågigt av det. Invisidry shampoo är ett puderspray, ett “transparent” torrschampo utan att ge en vit hinna i håret. Jag har lite mörkare utväxt och gillar inte alls torrschampon som man blir vit i hårbotten av. Jag är helt besatt av det och använder det var och varannan dag, älskar känslan den ger i håret! Sprutar lite överallt i håret innan jag ska iväg. Perfekt för mig som hatar nytvättat hår feeling och överlag har rätt platt och tråkigt hår. Jag gillar inte heller när mitt hår ser för stylat ut och dessa produkter ger en så bra finish.

Just nu får ni 15% rabatt på Lyko.se (här) med koden VICTORIA15.

I’m so happy about this collaboration! I’ve been using only Maria Nila for my haircare routine since a while back. They’re so good but also 100% vegan. I’ve been mixing between “heal” and “silver” the last year. I started with heal since I had Ellie and It’s just so good for my sensitive hair, dry scalp and especially it’s anti hairloss. A perfect  pregnant/breastfeeding/ just gave birth-person – hair care serie. Erik have been starting to use it as well!

In the beginning of the summer I got to try out the products above and it’s actually the only products I’m using when it comes to styling right now. The ocean spray gives you the perfect saltwater-feeling in the hair without making it frizzy. My hair get such a nice waves from it! Invisidry shampoo is a powderspray, a “transparent” dry shampoo which doesn’t live a white residue. I have a bit darker outgrow and really don’t like dry shampoos that levaes me with a white scalp. However I’m obsessed with it and use it every now and then, love the feeling it gives my hair. I spray it a bit here and there before I leave the apartment. Perfect for me who hates the new washed feeling and I also doesn’t like when my hair looks too styled, these products just gives the best finish.

1 Response to “Hairproducts Addiction #beachhair #marianila”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *