Black Suit & Balenciagas
Products:

Shoes – Balenciaga
Top – Brandy Melville
Trousers – Topshop (adlink: here)
Sunglasses – Chimi Eyewear
Blazer – NA-KD

 

Tjoho! Här kommer en look från en av kvällarna i Köpenhamn. Det var verkligen SÅ varmt på dagarna, tur det fanns AC i galleriorna. På kvällarna var det aningen svalare så jag kunde sätta på mig denna kostymen. Enda sedan jag fick syn på dessa skor så har jag velat matcha dem med en kostym, haha. Äntligen så börjar det bli lite svalare ute och det börjar kännas att man har alla fönster öppna. Ellie sover mycket bättre i svalt! Idag har vi gjort i ordning här hemma, vi håller på att göra om i lägenheten lite (ska visa sen) och hunnit en snabbis på stan. Puss!

Hello! Here’s s a look from one of the nights in Copenhagen. It was SO hot on the days, so glad they had AC in the shopping malls so we could hide there, lol. On the nights it was a bit more chilly and I could wear this suit. I’ve been wanting to match this sneakers with a suit since I got them but it’s just been too hot. How ever, finally we can feel that we have our windows open and Ellie can start to sleep alright. We have been doing a little re-make in our apartment this week and I bought some new things in the city today. I’ll show you guys later! Xx 

3 Responses to “Black Suit & Balenciagas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *