Copenhagen Day 1

Lånade Eriks jacka från Selected, klänning från NA-KD (slut), Solisar från Chimi, väska från Chanel och skor från Balenciaga
Eriks jacket from Selected, dress from NA-KD (old one), Sunglasses from Chimi, bag from Chanel and shoes from Balenciaga

Vi åt middag på Bistro Royal, klassisk fransk bistro meny. Perfekt för bara en efterrätt och kaffe också!
We had dinner at Bistro Royal, classic french bistro menu. Perfekt for just an desert and coffee too.

Detailjer.
Details.

Här stannade vi för en drink efter lite shopping. De har även massa smårätter! Deras lemonader är helt galna.
We stopped by here for a drink after some shopping! They also have a lot of small dishes. Their lemonades are crazy!

 

And I’m back! Nu är vi hemma och “semestern” denna sommar är över. Jag är så fylld av inspiration och energi och samtidigt tacksam att jag haft möjligheten att kunna vara lite off mitt jobb denna sommar för att fokusera på mig och min lilla familj. Hoppas ni fortfarande hänger med, nu är jag tillbaka med uppdatering som vanligt <3 På landet, fjällen och hemstaden har varit semester för mig. Vi kickade igång jobblivet med en mini weekend mitt i veckan i Köpenhamn för att fota lite jobb. Här är bilder från första dagen! Puss

And I’m back! Now we’re home and the vacation this summer is over. I’m so filled with inspiration and energy and so thankful to have the opportunity to be a bit more off social medias/work this summer to focus on me and my little family. Hope you’re still with me! Now I’m back with updates as usual. The time in my home town and at the country side have been vacation for me. We kicked off our working life with a mini weekend in the mid week in Copenhagen to shoot some work. Here is some pictures from the first day! Xx

4 Responses to “Copenhagen Day 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *