Best Way To Introduce Food To Your Baby

In Collaboration With Babyshop.se

Find the products here

 

Hej på er! Fick tips om denna när jag nämnde att det var dags att introducera mat för Ellie och herregud vilken succe. Man stoppar i valfritt innehåll (skär små bitar eller mosa mat eller frukt) och man behöver inte oroa sig för att bebis ska sätta i halsen. Vi låter Ellie hålla själv då hon är någorlunda pricksäker, haha. Om inte annat en bra övning! Hon blir helt lyrisk och det är nog en av få grejer vi har här hemma som hon kan sitta och underhålla sig själv med och vara nöjd. Favoriten att ha i är mosad banan men även annan frukt som är lite hårdare där hon bara kan suga ur saften gillas.  Här ovan ser ni storleken för 4 månader+ (den Ellie har) men även för 6+. Fick tips om när bebis börjar få tänder att man kan lägga i en liten isbit för att lindra också!

Hi guys! So someone told me to get this product when I mentioned that we were planning to introduce food to Ellie and my god what a success. You put small pieces of food or fruit in it and you don’t need to worry that your child will choke. Ellie hold the feeder herself and she get so exited and It’s actually one of few things that she can maintain herself with. Her favorite is mashed banana! Above you see feeder in both 4+ months size and 6+ months size. Ellie has the 4+!

1 Response to “Best Way To Introduce Food To Your Baby”

  • Julia says:

    Hej! Vad roligt med smakportioner.
    Skulle verkligen rekommendera dig att läsa på om blw-metoden och ge henne fast föda från 6-månaders ålder. Vi har gjort det med vår kille och han är SÅ duktig. Nu vid 8-månaders ålder tuggar han mat i bitar fint. 🙂
    Ju tidigare man ger barn mat i bitar – ju mindre risk att de sätter i halsen osv. Låter kanske konstigt men det stämmer då de har starkare kräkreflexer ju mindre de är. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *