+/- W.29

Semester på landet! Alltså den här tiden i semester-anda har varit så välbehövlig. Jag har verkligen kopplat bort allt och förbjudit mig den inre stress för sociala kanalerna. Helt fantastiskt!

Ellie har gått från att sova 20-minuters svängar någon gång under dagen till flera timmar. Hoppad det håller i sig! Hon blir så mycket gladare och vi får tid att slappna av lite mer.

Amningen känns stabil och vi har hittat vårt sätt. Nu kör vi en flaska ersättning innan läggningen för natten (den som brukar va kämpigast). Ibland somnar hon direkt eller vill snutta lite till söms. Resten av gångerna hon vaknar räcker det med att bara amma lite så somnar hon om.

Vi har bokat in massa resor! Fokus på material och vi är så redo. Köpenhamn till veckan, sedan Santorini i Augusti och New York i September. Yey!

Vi har haft det mest tidskrävande perioden med Ellie sedan hon föddes. Dagarna har verkligen gått i ett! Hon har haft en tid då hon inte velat sova på dagarna, men ändå varit så himla trött. Hon är också i en liten mellanperiod så vi har inte hittat något bra sätt för henne att underhålla sig själv. Så vi har turats om att försöka söva henne eller underhålla henne. Som jag skrev ovan har hon dock haft ett par dagar nu där hon sovit, pjuh! Och då har allt annat också gått bra. Hoppas det håller i sig.

Sommaren går alldeles för fort! Jag börjar alltid få lite ångest denna perioden på året då jag inser att det inte är mycket kvar av sommaren. ”Bara” en månad kvar brukar jag tänka i slutet av Juli. Fy! Vill inte att den ska ta slut.

Det känns tråkigt att känna att jag inte haft någon tid över till bloggen. Jag älskar ju att blogga och dela med mig. Men det handlar självklart om prioriteringar också, så det kanske är tur att sommaren snart är över, haha. Man får verkligen välja vad man prioriterar då tillfällena är extremt få när man är på resande fot som vi varit de senaste veckorna.

Upplevt så mycket negativitet på sociala medier på senaste. Känns som allt man gör ses av så otroligt kritiska ögon som ska anmärka på det lilla, att vissa liksom verkar leta fel. Följare verkar glömma bort att man bara är människa.

3 Responses to “+/- W.29”

  • Elisabeth says:

    Hej! Jag har en dotter på fem månader. Vi har väldigt liknande amning som ni har, funkar super för oss ❤️

  • Elin says:

    Haha känner igen sommarslut-ångesten, för mig börjar den typ dagen efter min födelsedag (15e juli). Strunt i negativiteten, folk är så sjukt på varann nu för tiden. Särskilt influencers, folk tillåter sig hata en influencer för så himla små saker, som de (vad jag tror) aldrig ens hade brytt sig om att kritisera om det var någon i deras närhet. Vem hade suttit sig o skällt ut sin granne för att hen typ ammar fel eller klär sig fel? Kram på dig :*

  • Vad kul att ni ska till Santorini! Vi var där förra veckan och det är en jättefin ö. På min blogg finns det både bilder och tips från Santorini om du är intresserad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *