Stockholm Archipelago

Some pictures from last nights evening swim

 

Åh, vi har det så bra! Vi (jag, Erik, Alex, hennes kille och barnen) åkte ut till skärgården innan helgen och bara haft semester. Vi lånar Alex killes mammas hus. Vi har grillat varje dag, ätit jordgubbar, sprungit genom vattenspridare, lekt charader och nattbadat. Riktig svensk idyll-semester ni vet. Exakt, precis det vi behövde. Nu är vi tillbaka i stan för lite jobb men sedan åker vi nog ut till helgen igen. Ovan är några bilder från igår då vi badade! Erik tappade även sin vigselring.. lite typiskt! Annars bästa kvällen. Hoppas ni njuter av värmen lika mycket som jag. Puss!

We have the best time! We went to Alex boyfriends summerhouse. We had bbq every day, been eating strawberrys, runned through sprinkles, played charades and swimming in the ocean. A real swedish summer! Exactly what I needed. Now we’re back in the city for some work but then I think we’re going back this weekend again. Above you have some pictures from yesterday when we had a night swim. Erik lost his wedding ring though.. A sides from that we had the best day. Hope you enjoy the heat as much as I do! Xx

10 Responses to “Stockholm Archipelago”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *