Ellies Midsummer Look

I Samarbete med Babyshop.se

Find the dress set here & the shoes here

 

Hej fina! Här kommer lite bättre bilder på hur Ellie såg ut på midsommar. Detta set från Petit Bateau och skor från Chloé! Hon hade även denna kofta till, nya favoritkoftan. Så perfekt att ha över ärmlösa saker nu på sommaren om det är lite kyligare. Älskar ju matchande saker, så perfekt med ett set såhär med hårband och allt. HUR söt är inte Eline i klänning? Tror aldrig jag visat henne i det förut. Jag smälter varje gång jag ser henne i det, eller ja smälter alltid när jag ser henne men ni förstår hur jag menar.  Puss!

Hi guys! Here comes some better picture on Ellies look on midsummer. This set from Petit Bateau and shoes from Chloé! She had this cardgian on top. I love matching things, so perfect with a set like this with hairband to it. How cute isn’t Eline in a dress? I don’t think I showed you her in a dress before. I melt every time I see her in that! Gosh. Xx

6 Responses to “Ellies Midsummer Look”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *