Wardrobe Guide: MOM Jeans

– This post contain Adlinks – 

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here and Here

 

Jag tänkte börja med en ny efterfrågad kategori här på bloggen, den får heta wardrobe guide.  Jag får mycket frågor om var hittar man de perfekta “..”, kan inte du göra inlägg om var du köper dina “..”! Så först ut är en MOM-jeans guide. Jag äger alla dessa jeans och älskar dem. Fråga inte varför jag har alla, haha. Hade säkert räckt med ett par men jag kan ändå inte välja mina favoriter. De från Gina Tricot är lite mer slim än de andra och Monkis aningen rejälare material. Pull&Bear har en lite mindre strukturerad tvätt. Topshop var det första paret MOM-jeans jag köpte, även det paret jag kunde ha längst under min graviditet och även första jeansen jag hade efter jag fött. Dom har en speciell plats i mitt hjärta.

I’m starting with a new category called wardrobe guide. I get a lot of questions where you find the perfect “..” or where I buy my “..”. So first out is a MOM-jeans guide. I own every pair and don’t ask why, lol. I’m sure one pair would been enough but I still can’t decide which pair I like the most. The pair from Gina Tricot is a bit more slim than the others and the pair from Monki has a bit thicker fabric. Pull&Bear has a less structured wash. The pair from Topshop was the first pair of mom-jeans that I bought. Also the pair of jeans I could wear first after the pregnancy. They have a special place in my heart. 

9 Responses to “Wardrobe Guide: MOM Jeans”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *