I’m Your Venus

In paid collaboration with Venus

Find more information here

 

Jag älskar verkligen att vara Gillette Venus ambassadör denna sommar. Det är ett varumärke som jag tycker utstrålar en sådan power! Känslan av nyrakade ben ger mig verkligen en extra boost. Jag skulle inte säga att rakning tillhör inte den dagliga rutinen och jag kopplar därför känlsan av nyrakade ben till speciella tillfällen där dem blir pricken över i:et. Lite som en detalj som gör att jag känner mig extra fin. På vintern till spa:t eller utlandsresan, eller till sommaren och tennisplanen eller en fin klänning till en kväll på stan – eller ibland bara för mina och min mans ögon. En detalj som gör att jag känner mig sådär extra effortlessly beautiful helt enkelt. Puss!

I really love to be a part of the Gillette Venus family. It’s a brand that I think radiates such a power! The feeling of new shaved legs really gives my an extra boost. I would lie if I told you that it was a part of my daily routine, but therefor I associates the feeling of new shaved legs to special occasions with special memories. It’s like a detail that make me feel extra. Wintertime on the spa or holiday and for the summer at the tennis court or a nice dress for a night in the city. Or sometimes just for my and my husbands eyes only. Finishing touch that makes me feel effortlessly beautiful. 

4 Responses to “I’m Your Venus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *