Happy Midsummer

Happy midsummer!

 

Hej fina! Och glad midsommar. Som alla år är vädret inte riktigt att lita på, haha. Länge sedan jag såg så mycket regn som igår! Vi kom i alla fall till Umeå igår och firade midsommar ute i mammas stuga. Mysigt som alltid men vädret ser ut att bli bättre imorgon så då får vi utnyttja stugan till fullo istället. Lyckades i alla fall ta dessa bilder på mammas balkong. Idag tar vi det bara lugnt och väntar in Sverige-matchen. Så taggad!

Hi guys! And happy midsummer. Like always the weather is not as good as we’re hoping for on midsummer in Sweden. Such a long time since a saw as much rain as yesterday, lol. We were out in my mums summerhouse, cozy as always but the weather are looking better for tomorrow so then we can enjoy it to its fullest. I took these pictures on moms balcony though, lol. Today we’re just taking it easy and waiting for the game tonight. Sweden – Germany! Xx 

8 Responses to “Happy Midsummer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *