Tvasystrarenpodd #26

Listen here

 

I detta avsnitt pratar vi bland annat om våra break-ups och otrohet, men också kommentarer till TV-program vi varit med i. Jag har sedan jag var med i Stylisterna inte valt att prata någonting angående det förutom en post för åtta år sedan. Jag skrev om hur dåligt jag mådde under inspelningstiden men även tiden då programmet sändes och har sedan dess förträngt allt som har med det att göra. Nu i och med podden har vi fått många som hört av sig och vill att jag ska prata om detta. I avsnittet pratar jag mycket om hur jag skämdes mitt beteende och person i programmet men har efter det fått bland annat detta klipp skickat till mig. Ville först inte klicka på det pga ångest men när jag fick höra vad klippet innehöll så fick jag en chock. Att inte längre se detta med en 18 år ung tjejs ögon utan som jag idag, så såg allt ur ett helt nytt perspektiv. Jag blir så förbannad över hur man kan säga att någon ser ut som en slampa på grund av vad jag hade på mig. Att sedan några av mina förebilder jag hade då väljer att bara skatta åt det fick mig att må ännu sämre. Önskar att jag vågade stå upp för mig själv då istället för att skämmas.

For my swedish talking follwers

8 Responses to “Tvasystrarenpodd #26”

 • Lotte says:

  Jag kommer ihåg att jag följde programmet och att jag mest reagerade över hur fruktansvärt dålig attityd just den kvinnliga domaren alltid hade mot dig. Så fruktansvärt illa som hon betedde sig var betydligt värre än din kanske lite obrydda personlighet.

  • victoriatornegren says:

   svar: Så sjukt att jag inte såg den vinkeln för ett par år sedan utan inte förstår det förrän nu. Fy! Håller med <3

 • Carolina says:

  Du är bäst <3

 • J says:

  Hej! Jag minns när programmet gick och att jag tyckte att de var så fruktansvärt dömande och särskilt utpekande mot dig, minns det här klippet så tydligt och att jag reagerade på det. Så tråkigt och så hemskt att du behövt förtränga detta för att du mått dåligt över det, ingen förtjänar att känna så. Jag tycker att det är modigt att du tar upp det igen och du ska inte känna någon skam! Jag minns att jag tänkte att du stod upp för dig själv och inte ändrade dig trots att de gång på gång var på dig, vilket jag tyckte var så modigt! Så roligt att ha följt dig genom åren och som sagt, det är inte du som ska må dåligt över detta, det är 100% dem. Heja dig och all kärlek!

  • victoriatornegren says:

   svar: Vad glad jag blir att du uppfattade allt så. Tack snälla för din kommentar <3

 • Charlotte says:

  Men alltså VA?! Hur kan vuxna kvinnor stå och uttala sig så om en ung tjej?! Så fruktansvärt pinsamt. Jag kommer aldrig nånsin följa nån av systrarna Fahrman eller stödja Grundin/Falk igen. STÅ PÅ DIG VICKAN! De där gamla tanterna är ändå ute ur leken nu, du är större än de någonsin var under sin storhetstid! All kärlek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *