Baby Gift: Chloé Ballets

Find them here

 

Fick hem paket från Babyshop där jag beställt Ellies midsommar-outfit. Tänkte den blir roligare att visa den på henne sedan från midsommar men tänkte i alla fall visa upp dessa skor. Alltså, hur söta? Ett par Chloé ballerina i miniverison. Jag smälter! Har ju varit lite så anti-gullgull när det kommer till Ellies stil, men på senare har jag börjat tycka hon är så otroligt söt i klänning. Längtar till midsommar så hon får ta på sig hennes lilla set. Puss!

Got a package from Babyshop where I ordered Ellies midsummer outfit. I thought it was a bit more fun to show it on her from midsummer but I just had to show you these shoes. How cute? A pair of Chloé ballets in mini version. Can’t take it! I’ve been a bit anti dress on Ellie but then I had to try one on and my heart just melted. Can’t wait to put on her new little dress set for midsummer! Xx

3 Responses to “Baby Gift: Chloé Ballets”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *