Wish Look 18

– This post contain adlinks –

 

Products:

Shoes – Balenciaga (here)
Shirt – H&M (here)
Bag – Alexander Wang (here)
Legging Shorts – Asos (here)

 

Hej babes! Skulle egentligen på en lunch idag så hade lagt fram dessa kläder. Men den blev flyttad till nästa vecka, så nu står schemat tomt så det blir att njuta av solen (dvs bikini på) så bjuder på looken i denna form istället så får jag fota av den vid nästa tillfälle. Älskar, älskar, älskar detta väder. Igår blev det picknick och parkmys med Alex och Sanne och idag ska jag och Erik promenera över till Alex för att utnyttja deras balkong, hihi. KRAM!

Hi babes! I had a lunch planned so now the schedule is empty so I will just enjoy the sun. I planned to take this look on but now when the planned changed (bikini on) you will have it in this format instead and I’ll shoot it next time instead. Love this weather! Yesterday we had picnic in the park and today we will just hang out at the balcony. Xx

1 Response to “Wish Look 18”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *