Episode 25. #tvasystrarenpodd

Listen here

 

Söndag och nytt poddavsnitt uppe! Denna vecka snickesnackar vi lite om busiga barndomsminnen, pinsamma händelser (känns standard, haha), svarar på frågor om självkänsla och ifall vi är den typiska morsan och vad den i sådant fall är. Tror jag har glömt av att blogga om podden lite från och till vissa söndagar så hoppas ni inte missat massa avsnitt på grund av det, haha. Jag älskar att lyssna på podcast när jag ligger och solar så jag hoppas vi på samma sätt kan underhålla några av er. PUSS!

For my swedish talking followers only.

2 Responses to “Episode 25. #tvasystrarenpodd”

  • e says:

    Hej Victoria!!

    Jag kan nästan aldrig köpa byxor någonstans för att allt sitter så himla stort. Du och jag är typ lika stora så jag undrar vart du hittar dina byxor? Speciellt långa “flowy” tygbyxor (inte jeans dvs) är svåra att hitta.
    Sååå tacksam för svar <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *