New In: Toilet Bag/ Changing Bag

– This Post Contain Adlinks –

Get it HERE

 

Gjorde en beställning av en större necessär för att rymma alla hår & smink-saker till resor. Men så nu när vi skulle till Umeå insåg jag att vi inte har någon smidig skötväska till Ellie så jag började packa i denna och insåg att den är ju perfekt. Den är så galet rymlig! Packade detta: Fyra blöjor, skötunderlag, ett stort paket våtservetter, mag och d-vitamindroppar, plastsked, blöjpåsar, en liten handduk, ombyte, koksaltlösning, tops + mitt smink och torrschampo i den mindre necessären som följer med, tryckte ner plattången också. Igår när vi skulle iväg skippade jag min smink-necessär och stoppade ner en amningsponcho istället. Älskar denna! Perfekt skötväska men för er som inte är i behov av en sådan så är det ju såklart en perfekt neccessär för eget bruk också. Tips! Xx

I made an order on a a bigger toilet bag to fit all my hair&make-up things when we travel. But now when we were off to Umeå I noticed we didn’t had a changing bag for Ellie so I started to fill it with diapers and wipes and realized it was just perfect for that. It’s so spacious. I had everything she needed for the trip (except from a full package of diapers) and more, I even had room for my own make up and a flat iron. Love it! Perfect as a changing bag but of course as a toilet bag for own use too if you don’t have children, lol. Xx

8 Responses to “New In: Toilet Bag/ Changing Bag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *