Gravid Vecka För Vecka #9

I samarbete med Libero

My ninth video for “pregnancy week for week” – only in Swedish.

 

Blev ett litet ofrivilligt uppehåll på Gravid Vecka För Vecka men nu är vi tillbaka som vanligt. Denna vecka får ni följa med en liten sväng till Norr. Nästa vecka är faktiskt mitt sista avsnitt så jag tänkte bland annat svara på lite frågor. Så om ni har några speciella så fråga på någon av mina kanaler så tar jag upp det i nästa veckas video. Puss!

My ninth video for pregnancy week for week is up! This week you got to follow me to the north. Next week it’s actually my last episode so I was planning to answer some questions. So if you have any feel free to ask on any of my channels and I will bring them up in next weeks video. Xx

10 Responses to “Gravid Vecka För Vecka #9”

 • Felicia says:

  Hej, så härlig video. Ville bara nämna att det är så viktigt att man har handtaget på babyskyddet uppe när ni åker bil. Så himla lätt att missa men det är den som tar emot sätet vid en krock. Inte menat som en pekpinne utan bara ett tips för lilla elines bästa! 🙂 kram på er

 • Kul att ni vågar ta ut henne och göra saker. Upplever att många är så himla rädda för att ta ut sina barn ifall dom ska bli hungriga eller gnälliga. Roligt att vi fick följa med även fast videon var allt för kort men förstår att ni förmodligen ville spendera tid med familj och släkt när ni väl var där 🙂

  Jag har en fråga, dock inte barnrelaterad så det räcker med svar här i kommentarsfältet 😉 Undrar om du är nöjd med din necessär från By Malene Birger? Har nämligen själv funderat på att köpa en lika dan fast utan facket där fram. Den kostar ju en del så hade uppskattat din åsikt om du tycker den är värd pengarna 🙂

 • Mjölk2 says:

  Hur funkar det när ni fotar med stativ i andra länder? Är inte ni rädda att kameran och stativet blir stulet? Känns det konstigt och att folk tittar på er?

 • Mjölk2 says:

  För den delen fortsätt gärna med vloggar! Du är så himla glad och positiv så det är kul att kolla på 🙂

 • Great vlog dear! 🙂

 • Carro says:

  Hejsan! Kan du inte berätta lite angående amningen? Du var ju lite osäker till den minns jag att du nämnde tidigare i din graviditet. Gör det ont? Känns de olustigt eller kändes det helt naturligt när du väl började?

 • Linnea says:

  Gillar dina vloggar! Så personliga 🙂
  Jag undrar vart den fina gråa overallen kommer ifrån som ni har till er dotter?

 • sandra says:

  Vad önskar du att du hade vetat/att någon talat om för dig om t.ex. graviditeten, förlossningen, tiden efter förlossningen? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *