Anine Bing X Gina Tricot

– This Post Contain Adlinks –

See the full collection HERE

Hej fina! Gud vad lite tid jag haft över senaste dagarna. Men så blir det ibland! Idag plockade jag äntligen upp en påse som jag inte ens haft tid att kolla i senaste veckan, haha. Den innehöll i alla fall plagg från Anine Bings kollektion för Gina Tricot. Jag hade tyvärr inte möjlighet att närvara på eventet, men fick i alla fall ta del av kollektionen. Jag älskar ju Anine Bings egna märke och Gina så det blev ju bara en perfekt kombo. Skandinaviskt mode i sitt esse! Finns så mycket kläder som känns “jag”. Här ovan är mina favoriter! Puss

– 

Hi guys! Gosh, so little time lately but that’s just life right now. Today I finally un packed a bag that just been staning in the hallway for over a week. It was pieces from Anine Bings collection for Gina Tricot. I didn’t had time to go to the event, but I got to see the collection. I love Anine Bings own brand and Gina Tricot so the combo is just perfect. It’s so much pieces that feels like “me”. Wearing my favorites above! Xx

4 Responses to “Anine Bing X Gina Tricot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *