Pregnancy Belly From Week 14 to 40

Pregnancy Belly Between Week 14 & 40

 

Jag är så himla glad att jag fotat magen på “samma sätt” sedan start. Så roligt att se det såhär nu! I början tog jag bilder var tredje vecka, då det inte hände speciellt mycket och sedan från vecka 28 började jag ta varje vecka. Så kul att ha kvar tills sen när magen är ett minne blott. Jag ska fota varje dag nu så jag får en “sista bild”. Jag har äntligen börjat få lite förvärkar, så något händer där inne i alla fall. Kul! Just nu sitter jag med en gravid-sammanfattning som jag ska dela sedan! Puss

I’m so happy  that I’ve been taking photos “the same way” since start. So much fun to see it like this now! In the beginning I took them every third week but from week 28 I took it once a week. So much fun to have when your belly will just be a memory. I take pictures everyday now just to get one last shot. Today I finally feeling some hicks, so something is happening in there at least. Now I’m up to a pregnancy summery which I will share will you later on! Xx

29 Responses to “Pregnancy Belly From Week 14 to 40”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *