Podcast Episode 12 #Tvasystrarenpodd

Listen here

 

Nytt avsnitt av podden uppe! Denna vecka svarar vi på massor av frågor från våra lyssnare. Avsnittet blev lite fördröjt pga att Alex bebis ville komma till världen igår. SÅ himla galet allt kan bli! Men allt har gått bra så jag är bara så himla glada för deras skull (bara lite, lite, lite bitter över min egen situation ;). Tycker det är så komiskt att vi drivit om det i podden att hon ska hinna före, plus att datumet jag gissade på när vår bebis skulle komma var igår! HAHA. Livet alltså!

New episode up! This week we answering questions we got from our listeners. The episode got a bit delayed because Alex baby wanted to come out to the world yesterday. SO crazy! But everything went well so I’m just so happy for them. So much fun that we joked about her giving birth before me and that the date I guessed for our daughter to come to the world, was the same as her wanted to pop out. Lol, life is crazy amazing sometimes. Xx

6 Responses to “Podcast Episode 12 #Tvasystrarenpodd”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *