Through My Phone W.8

Vi hämtade upp vår vagn och testkörde den hem! En Bugaboo Fox, passade oss helt perfekt.

We picked up our stroller and took it home with us! A Bugaboo Fox, It’s just perfect.

Vi började veckan med att äta på Fondueboden tillsammans med Alex och hennes kille. Ett ställe som ligger supernära oss och som jag velat testa sedan vi flyttade hit, vi har bara inte tagit tag i det. Så glad för att vi gjorde det nu! Så galet gott. Tips!

We started our week with a dinner at Fondueboden together with Alex and her boyfriend. It’s so close to our apartment and I have been wanting to eat there since we moved to Stockholm. So happy that we finally tried it out! Loved it. 

Någon frågade hur jag ser ut bakifrån och jag bad Erik ta kort. Alltså, jag har ju inte kollat på mig själv bakifrån på flera månader så jag fick en liten chock. Ser ju verkligen inte gravid ut, haha. Man kan inte tro att jag döljer en 40 veckor gravidmage.

Someone asked how I look from behind and I haven’t been looking at myself that way for months, so I got a bit of a chock myself. I don’t look pregnant, lol. Can’t believe I’m hiding a 40 weeks pregnancy belly there.

Denna vecka fick det bli tre träningspass på cykeln. Fick äntligen prova dessa träningsleggings från Alex märke. Heeeeelt perfekta. Så för er som letar efter ett par pregnancy tights, tips! Finns i grått och svart (ni hittar dem här).

This week I worked out three times. Finally got to try out these work out leggings from Alex brand. They’re just perfect! So for you who’s looking for a pregnancy tights to work out in, these are the ones! You find them in both gray and black here.

Fick hem detta babynest på posten. Alltså hur fint och mysigt? Ni hittar det här.

Got this babynest delivered. How nice and cozy? Loooove it. You find it here.

9 Responses to “Through My Phone W.8”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *