20% Off On NLY-Trend This Weekend

– Denna post innehåller annonslänkar-
This post contain Adlinks

1. Here 2. Here 3. Here

4. Here 5. Here 6. Here

7. Here 8. Here 9. Here

-Get to the campaign HERE

 

I helgen kör Nelly 20% off på hela Nelly Trend-sortimentet. Gravidhjärnan trodde att det var på alla NLY Brands så spagetti-topparna och skorna är tyvärr inte en del av dealen. Men kände att dom ändå fick vara med! Beställde dem nämligen själv och den vit-stickade “klänningen”. Tycker också att lounge setet i mitten såg ut som ett perfekt set att ha och glida runt i nu sista tiden men även efter graviditeten. Älskar mysiga set! Kimono-klänningen kändes som en perfekt klänning för utlandet också, hmm. Puss

This weekend Nelly have 20% off NLY Trend. My pregnancy brain read all NLY brands so the tops and the shoes isn’t a part of the campaign. I saved them though! I did order them myself and the white knitted “dress”. I think the lounge set in the middle looked like the perfect set to wear now and after the pregnancy. I love cozy sets! Xx

2 Responses to “20% Off On NLY-Trend This Weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *