MENU
11:16 | February 4, 2018

Episode 9. Pregnancy hormones & Relationship Questions #TVASYSTRARENPODD

Podcast

Listen HERE

 

Nytt avsnitt uppe! Idag pratar vi lite om gravidhormoner och svarar på frågor om relationer. Hoppas n gillar. KRAM!

/ For my swedish talking followers.

5 Responses to “Episode 9. Pregnancy hormones & Relationship Questions #TVASYSTRARENPODD”

 1. Stina on

  Älskar eran podd. Så roligt att följa era graviditeter med tanke på att jag följt dig sen ditt rum i Umeå och nu är jag själv gravid också och ska få barn vilken dag som helst:) ser fram emot att fortsätta följa dig och särskilt eftersom min lilla kommer va jämngammal med din :)

  Reply
 2. Johanna on

  Superbra avsnitt verkligen!! Har du något tips på hur man får sin blogg att växa??

  Jag är 17 år och bor i Lund. Min absolut största dröm är att bli en bloggare, inte för att bli känd utanför att bilder och mode är det BÄSTA jag vet i hela världen. Jag har startat en blogg men det är bara min mamma och några av mina kompisar som läser den, själv lägger jag ner mycket tid och tycker att bilderna är bra. Men ingen hittar dit. Hur ska jag göra för att kunna bli något inom detta? Studentstessen börjar smyga sig fram och jag vet inte hur jag ska göra? Tack på förhand bästa du. KRAM

  http://johannabrege.com

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)