MENU
14:06 | February 5, 2018

New In: Balenciaga Logo T-Shirt

New In

Find it here (adlink)

 

Jag har inte shoppat kläder till mig själv på jag vet inte hur länge, men jag beställde ju en T-shirt från Balenciaga. Visade sig vara en alldeles för oversized fit för min smak dock! Så bytte till denna. Lite svårt att prova nu när jag är gravid men den kändes i alla fall mycket bättre. Älskar ju att bära vit bas och jag älskar Balenciaga så blev ju en perfekt kombo, haha. Kram!

I haven’t bought clothing for myself for I don’t know how long. I did order this T-shirt from Balenciaga the other week though. I got one before but it was just way oversized for my taste so this fit feels so much better. It’s a bit hard to know how it look likes on me though, fingers crossed, lol. However, I love to wear white basics and I love Balenciaga – perfect combo. Xx

10 Responses to “New In: Balenciaga Logo T-Shirt”

 1. Dixi Wonderland on

  Jag shoppade igår och det var första gången sen Black Friday. Tycker inte alls att modet varit på sin starka sida det senaste tyvärr men förhoppningsvis trillar det in en massa fina vårplagg snart :D

  Reply
 2. Tania on

  Hello Victoria! Very cool T-shirt🔥 You kept yourself in this great shape all the time. Not thinking that you need to worry about your figure after the birth of a baby) Everything will come back to normal faster than you think😉

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)