Asos Favorites w.1

– This post contain adlinks – 
Denna post innehåller betalda länkar

1. Here 2. Here 3. Here

4. Here 5. Here 6. Here

7. Here 8. Here 9. Here

 

Så länge sedan jag var inne på Asos! Här kommer några favoriter, hoppas ni gillar. Jag kollar ju mest maternity-avdelningar nu för tiden, så nu växlade jag om lite, haha. Känns ovärt att köpa nya gravid-plagg nu när det är så kort tid kvar. Börjat smygkolla på “vanliga” kläder och drömmer mig bort. Men lagom till våren så borde jag kunna ta ner saker från min gamla garderob igen. Tog det lång tid innan ni kände er bekväma i “vanliga” kläder?

Asos, I’ve missed you! Here is some favoriter. I just looking for maternity-pieces now a days so it felt good with some change, lol. And I feel it’s to close to due date to buy a lot of new pregnancy-clothing. I’ve started to look on “regular” clothing and just dreaming away. But this spring I’m hopefully ready again. Did it took long for you guys to feel comfortable in regular clothes again?

2 Responses to “Asos Favorites w.1”

  • Ida says:

    Jag kunde ha mina gamla kläder 1-2 månader efter förlossningen men det jag inte tänkt på efter att ha drömt om att ha “vanliga” kläder efter graviditeten igen var att jag behövde ha amningsbarakläder (om man väljer att/kan amma). Hade inte köpt några amningskläder alls och det var ju vad jag gick i 8 månader efter graviditeten under tiden jag ammade. Känslan att ta på sig en vanlig BH och det mest oamningsvänliga efter det… aaaaaaah (passade på så fort jag fick tillfälle). Snygga sköna amningsbhar och några snygga amningsbaratröjor är värt att investera i när man väl vet om man kan/ska amma. Jag hade en liten amningssjal i början också för kände mig obekväm i att sitta o amma på restauranger/caféer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *