MENU
12:11 | January 6, 2018

Avocado & Kiwi-smoothie

Recipe

2 dl apelsinjuice
2 dl orange juice
1 avocado
1 avocado
1 stor kiwi
1 big kiwi
1 1/2 dl mango
1 1/2 dl mango

 

Sån himla härlig dag! Solen lyser och det är bara någon minusgrad ute. Jag fick en blender i födelsedagspresent och det var början på mitt smoothie-liv. Jag har druckit en smoothie varje morgon sedan en vecka tillbaka och jag älskar det! Idag provade jag med avocado som bas och mums. Det blir lite tjockare konsistens men så gott. Tänkte dela med mig av mina favorit smoothie-recept här. Hoppas ni gillar! Nu ska jag ta på mitt stödbälte och gå en promenad i solen men Loki som vi är hundvakt åt. Puss!

Such a nice day! The sun is shining and it’s just around 0 degrees. I got a blender on my birthday and it was the beginning of my smoothie-life. I’ve been drinking a smoothie every morning since a week back and I love it. Today I tried with avocado as a base and yum. The texture is a bit thicker but it was nice anyway. I thought I could share some of my favorite smoothie recipes here. Hope you like it! Now I’m going for a walk in the sun with Loki, my sisters dog which we are babysitting for a week. Xx

4 Responses to “Avocado & Kiwi-smoothie”

  1. Maria on

    Älskade ert senaste poddavsnitt! Bästa hittills. Som halvitalienska måste jag bara påpeka ert uttal på gnocchi – man säger “njåcki”. Det är såklart inte så lätt att veta om man inte är uppvuxen med en familj som ätit det konstant och jag vet inte hur bra min beskrivning på uttalet var heller haha… Nåväl, tänkte det kunde vara kul att veta hur man uttalar denna lilla produkt, det är ju så ofantligt gott! God fortsättning!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)