MENU
18:30 | December 29, 2017

Outfit Recap 2017

Uncategorized

Some of my looks from 2017

 

Jag gick igenom min blogg från Januari 2016, så himla kul. Förmodligen mitt glesaste år någonsin med looks dock, har ju varit lite svårt att fota med magen dom senaste månaderna. Lite tråkigt men man kan ju inte göra allt! Jag trodde inte att jag skulle känna mig så obekväm och begränsad med kläder som jag faktiskt gjort. Nu kan jag inte ens ha mamma-jeans längre, haha. Får så ont av kanten från jeansen under magen! Leggings och strumpbyxor here we go! Tyckte det var roligt att se bilder på mig såhär i alla fall. Längtar efter att komma i en vanlig outfit igen, haha. Xx

I read all my posts from 2016, so much fun. Although it’s very sparsely when it comes to my looks. It’s been a bit hard to shoot with my baby belly. So sad but you can’t do everything. I didn’t thought I would feel that uncomfortable and limited with clothing as I had. I can’t even wear mom-jeans anymore. It hurts so bad. Leggings and tights, here we go! I thought it was fun to see photos like these ones. Can’t wait to wear regular clothes again! Xx 

12 Responses to “Outfit Recap 2017”

 1. Malin on

  Hej! Väldans fina outfits!! Kanske fel ställe att ställa den här frågan, men ska köpa ett par sneakers/sommarskor till min snubbe i present, har du möjligtvis några tips?

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Tack snälla! Åh, beror helt i vilken prisklass? Men jag hade absolut satsat på ett par låga vita sneakers i läder.

   Reply
 2. Chloe Nelson on

  Så fina bilder! Jag har ett nytt lunch tips på bloggen till er som vill äta nyttigt och veganskt.
  Samt tipsar jag om en resturang ni måste gå till, deras tryffelrisotto var amazing.
  Kram på er!

  Reply
 3. Sofie on

  Skulle vara jättekul om du ville lägga upp lite tips på gravidoutfits där just leggings är den röda tråden :) Är själv i samma vecka som dig och tycker att allt är obekvämt förutom just leggings… Tycker dock att det är svårt att veta vad man ska ha till för att fortfarande känna sig fin och välklädd och inte bara som att man går omkring i myskläder.

  Kram :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)