Favorite Purchase 2017 – Part 1

My mini backpack from Givenchy. My best travelbuddy!

This leatherjacket from H&M! I got so much comment about it. Looks like it’s from Acne – score.

Love, love, love this sweater from Balenciaga. So happy I finally found it!

Best shoe purchase of the year. These Dr.Martens just made my boots-wardrobe complete!

 

Gick igenom lite av vad jag shoppat genom året och valde ut mina absoluta favoriter! Jag har haft ett riktigt stabilt shoppingår i år och verkligen köpt saker jag använt massor. Jag har tänkt igenom mina köp långt innan, förutom ryggsäcken överst som var ett impulsköp i London, MEN jag är så glad över det köpet. Jisses vad jag använt den lilla rackaren! Hoppas ni får ett fantastiskt nyårsfirande. Puss!

Had to go through my shopping for 2017 and here is some of my favorites. I had such a stable shopping-year and really just bought things I’ve used so, so much. I been thinking it all through and not just bought things spontaneously. Well.. The mini backpack was an impulse in a store in London, but I’m so happy that I bought it. Even my boyfriend gave me a yes! I’ve been using it so much. I hope you have the best day! Xx

5 Responses to “Favorite Purchase 2017 – Part 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *