+/- W.48

Det blev klart att jag ska plåta omslag nästa vecka! Ni kanske kan gissa vilken tidning 😉 Tycker det känns så roligt!
/ I will shoot a cover next week! I think you can guess for which magazine 😉 I’m so excited!

Svullnaden jag upplevt i kroppen har lagt sig och jag känner mig mycket lättare och smidigare. SÅ skönt! Jag tror det beror på andra kostvanor i Australien. Så nu blir det att fortsätta med lite mindre socker och gluten. Jag känner mig som en ny människa och magen känns mycket mjukare och mindre.
/ The swelling I have experienced in my body has settled and I feel much lighter and smoother. So nice! I think it’s because of other eating habits in Australia. So now it will continue with a little less sugar and gluten. I feel like a new person.

Känns helt underbart att vara hemma igen. I fredags hade vi julbak hemma hos Emma och idag har vi varit och handlat gran. Det blev en liten skogsgran vi har i en stor kruka på golvet, ska visa sedan! Så himla mysigt.
/ It feels so good to be home again. On friday we baked some christmas candy at Emma’s place and today we bought a christmas tree. Just a small one though which we have in a pot beside the sofa. I will show you later! Cozy christmas times. 

Jag har massor med jobb i veckan men kommer avsluta den med en miniweekend med Alex och mamma i Köpenhamn. Ser så mycket fram emot det! Älskar Köpenhamn.
/ I have a lot of work to do this week but I will end it with a miniweekend together with Alex and mum in Copenhagen. I really looking forward to that. Love Copenhagen!

Julkalendern gjorde mig verkligen besviken. Så tråkigt! Jag och Erik brukar alltid börja mornarna i december med att se på julkalendern men det faller bort i år. Kanske får se om en gammal istället?
/ The christmas morning show was so bad this year. Me and Erik always starts our December mornings with watching a new episode of the show but not this year. Maybe we should can look at an old one instead?

Lillan har lagt sig så att hon sparkar mot revbenen och jättelångt ner/bak mot ryggen på höger sida vilket är så extremt obehagligt. Förstår inte hur hon kommit dit bak/ner. Tur att hon inte är så himla stark än!
/ Our baby has set herself so that she kicks against my ribs and down to the back on the side which is so extremely unpleasant. So glad that she’s not so strong yet!

Vi fick veta att jag inte delar samma blodgrupp som barnet. Eller snarare att jag har Rh-Negativt vilket betyder att jag måste ta en spruta nu i vecka 28 för att inte börja bilda antikroppar mot barnets blodgrupp. Det kan leda till att barnet får blodbrist eller att jag i framtiden stöter bort nya foster med den blodgruppen. Inget att oroa sig över men man blir ju ändå lite nojig. / We got to know that I don’t share the same bloodtype as our child. Or rather that my bloodtype can make my body to create antibodies against our babys bloodtype. Which can lead to our baby getting anemia! So I have to get an injection this week. Nothing to worry about but I get a bit bothered.

Jet-lag plus gravid går inte riktigt ihop. Jag är så extremt trött på kvällarna (alldeles för tidigt) att jag liksom inte har något annat till val än att lägga mig för att sedan sova forever. Den kombon plus mörkret utomhus gör mig till en zombie. Jag har mina levande timmar när det är ljus, vilket är max tre timmar totalt sen blir jag en helt annan människa, haha. Så jobbigt! Hinner inte med någonting.
/Jet-lag plus pregnancy does not go well together. I’m so extremely tired in the evening (way too early), that I have no choice but to lie down to sleep forever. That combination plus the dark outdoors makes me a zombie. I have my live hours when it’s light, which is a maximum of three hours in total and then I become a completely different person, haha. So hard! Don’t have time for anything.

10 Responses to “+/- W.48”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *