Second stop in Byron: Bask & Stow

Some pictures from our second stay in Byron – Bask&Stow

 

Hej kära ni! Här kommer lite bilder från vårt andra boende i Byron “Bask&Stow”. Man hade en egen ingång till ett litet minihus med veranda. Vi bodde i där ni ser att trappen går upp! Det var så fint här och nästan frustrerande för mig som är lite begränsad just nu att inte kunna fota riktigt sånna bilder jag velat. Men så himla mysigt verkligen och ett perfekt avslut på vår Byron-resa. Vi fick reda på att vi kommit till Byron just under något spring break-aktigt så därför var det flera tusen ungdomar där och festade. Så därav den lite annorlunda upplevelsen i Byron, haha. Kram!

Hi guys! Here you have some pictures from our second stop in Byron “Bask&Stow”. You had your own entrance to your own little mini-villa. We stayed at the “sun suite”. It was so nice over there and almost a bit frustrating for me who’s a little bit limited when it comes to take the pictures I would like too. But it was such a nice stay and a perfect ending to our Byron-trip. We got the information that there was some kind of spring-break over there and there was thousands of adolescents there to party. That’s why we had a little weird experience of Byron, lol. Xx

8 Responses to “Second stop in Byron: Bask & Stow”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *