Pregnancy Belly – Week For Week

My belly between week 14-23

 

Ett efterfrågat inlägg från er sida! Det här är min lille mage mellan vecka 14 och 23, alltså tagna med tre veckors mellanrum. Lite dumt egentligen att inte fota oftare då magen som sagt ändrar sig lite dag för dag beroende på hur svullen den är. Men tyckte ändå att jag fick till en bra översikt. Tänkte att jag kör på såhär fram till slutet! Ska bli kul att se alla bilder sedan 😉 Puss!

A post some of you asked for! This is my little belly between week 14 and 23 (I’ve been taking them with 3 weeks apart). A bit stupid not to take pictures a bit more often when the stomach changes a little bit by day depending on how swollen it is, hehe. However, I found that I got a good overview. Thought I’ll keep on doing this until the end! Will be fun to see all the pictures since, haha. Xx

20 Responses to “Pregnancy Belly – Week For Week”

 • Kath says:

  Har typ alltid följt dig på bloglovin men har typ aldrig klickat in på dina inlägg förrän du blev gravid! Vet inte varför, är inte alls bebis intresserad men du blev ännu mer intressan nu eftersom du är värsta fashionista och även gravid!! <3

 • Stine says:

  Så flott du er! Fantastisk fin liten mage!

 • Cali says:

  I take a weekly photo on my Instagram too!!! I’m 24 weeks today ❤️❤️ It gets really fun forwards 30 weeks! Hope you are feeling fantastic you sure look it!!

  Xx
  Cali

  @calimariecampbell

 • Johanna says:

  Så fin så 🙂

 • Marie says:

  You look amazing! 🙂 Where are the last two bras from? They look super comfy 🙂

 • Sandra says:

  Vart har du köpt underkläderna? Så fina! Ser framemot mer klädtips för gravida😀

 • Una says:

  Gorgeous xx

 • Hanna says:

  Hej, jag har en fråga. Jag menar absolut ingenting illa nu, men tänker du någonsin på miljön? Tänker att just människor i Norrland är väldigt miljömedvetna. Jag köper att det är ditt jobb att resa till ställen för samarbeten och för att få ihop bra content, men det blir väldigt mycket flygresor. Exempelvis inrikesresor är väl rätt onödigt att flyga, det är snällare för miljön att ta tåg då. Jag menar som sagt ingen kritik emot dig, för alla influencers gör såhär. Men nu när du ska bli mamma vill du ju uppenbarligen lämna planeten i ett gott skick för kommande generationer? Kram

  • victoriatornegren says:

   svar: Nu finns det ju andra titlar än “influencers” som flyger mer inom sitt yrke. Men absolut, jag flyger väldigt sällan inrikes utan brukar ta tåg. När det kommer till miljöfrågan så tycker jag att t.ex köttindustrin är en stor bov där jag bidrar på mitt sätt. Alla har ju olika förutsättningar, men självklart kan man bli bättre också 🙂 Kram!

 • Väldigt fina bilder. Tycker du är otroligt vacker som gravid 🙂 Du var naturligtvis vacker innan också men kan inte sluta le varje gång du lägger upp bilder på magen 🙂

 • Leonore says:

  funderar med på att beställa dom två sista bh-arna från weekday. vilken storlek köpte du? tror vi har typ samma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *