MENU
15:05 | October 30, 2017

Pregnancy Belly – Week For Week

Pregnancy,Uncategorized

My belly between week 14-23

 

Ett efterfrågat inlägg från er sida! Det här är min lille mage mellan vecka 14 och 23, alltså tagna med tre veckors mellanrum. Lite dumt egentligen att inte fota oftare då magen som sagt ändrar sig lite dag för dag beroende på hur svullen den är. Men tyckte ändå att jag fick till en bra översikt. Tänkte att jag kör på såhär fram till slutet! Ska bli kul att se alla bilder sedan ;) Puss!

A post some of you asked for! This is my little belly between week 14 and 23 (I’ve been taking them with 3 weeks apart). A bit stupid not to take pictures a bit more often when the stomach changes a little bit by day depending on how swollen it is, hehe. However, I found that I got a good overview. Thought I’ll keep on doing this until the end! Will be fun to see all the pictures since, haha. Xx

20 Responses to “Pregnancy Belly – Week For Week”

 1. Kath on

  Har typ alltid följt dig på bloglovin men har typ aldrig klickat in på dina inlägg förrän du blev gravid! Vet inte varför, är inte alls bebis intresserad men du blev ännu mer intressan nu eftersom du är värsta fashionista och även gravid!! <3

  Reply
 2. Cali on

  I take a weekly photo on my Instagram too!!! I’m 24 weeks today ❤️❤️ It gets really fun forwards 30 weeks! Hope you are feeling fantastic you sure look it!!

  Xx
  Cali

  @calimariecampbell

  Reply
 3. Hanna on

  Hej, jag har en fråga. Jag menar absolut ingenting illa nu, men tänker du någonsin på miljön? Tänker att just människor i Norrland är väldigt miljömedvetna. Jag köper att det är ditt jobb att resa till ställen för samarbeten och för att få ihop bra content, men det blir väldigt mycket flygresor. Exempelvis inrikesresor är väl rätt onödigt att flyga, det är snällare för miljön att ta tåg då. Jag menar som sagt ingen kritik emot dig, för alla influencers gör såhär. Men nu när du ska bli mamma vill du ju uppenbarligen lämna planeten i ett gott skick för kommande generationer? Kram

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Nu finns det ju andra titlar än “influencers” som flyger mer inom sitt yrke. Men absolut, jag flyger väldigt sällan inrikes utan brukar ta tåg. När det kommer till miljöfrågan så tycker jag att t.ex köttindustrin är en stor bov där jag bidrar på mitt sätt. Alla har ju olika förutsättningar, men självklart kan man bli bättre också :) Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)