One Last Dip

 

Vi var alltså på Falkenbad strandbad i helgen som ligger på västkusten. Sådan harmonisk plats med ett spa som ligger just vid stranden. Det fanns en bastu i en av delarna på spat med utgång ned till vattnet. Många hoppade i havet och sprang in! Tyckte det såg härlig ut.. tills vi kom utomhus. Haha! Det fick bli några jäkligt snabba bilder för oss istället, haha. Har hunnit med en frukost på Pom&Flora imorse och fått bort lite jobb. Vi kom hem så sent inatt, så jag känner att jag behöver sova lite innan jag sätter igång igen. Ska visa er bilder från spat! Så himla fint. Puss!

We visited Falkenberg Spa this weekend which is located on the west coast. Such a perfect place with a spa right on the beach. There was a sauna in one part of the spa with an exit to the beach. Some people took a dip and ran in. Though it looked so refreshing but we changed our mind as soon as we got outside, lol. So we took some super quick photos instead, lol. Today I had a breakfast at Pom&Flora with Alex and Lisa and then I had to do some work. We got home so late yesterday so I feel I need to sleep a little before I get started again. Need to show you some pictures from the spa too! Xx

6 Responses to “One Last Dip”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *