MENU
12:48 | October 16, 2017

We’re engaged!

Vi är förlovade

New In,Uncategorized

We got engaged on the most dreamy place!

 

Det är så mycket som händer i våra liv just nu, jag är helt tagen. Vi åkte som sagt till fjällen denna helg för att bara ta det lugnt och njuta tillsammans med Alexandra och hennes kille. Vi åkte till denna magiska plats som är en av de finaste jag vet där uppe. Känslan på den platsen är så underbar. Tystnaden, lugnet, den friska luften och denna vy. Vi stod och bara var, tills Erik fixade något där bak då jag stod kvar. När jag sedan vände mig om stod han där på knä. Min finaste och bästa fästman (haha, vad roligt det låter).

Jag har haft så svårt att föreställa mig med en ring på mitt finger då jag i princip aldrig bär smycken och framförallt inte ringar med någon form av bling.  Så gick vi förbi en butik när vi var i New York och jag hittade en ring. Den kändes så jag och är det första smycket jag kände att jag skulle kunna ha varje dag. Det snappade Erik upp minsann, för det var även den ringen han friade med. Tyvärr var min lite stor och hans modell fel, så vi måste byta. Men det är ju lätt fixat. Puss!

It’s so much going on in our lives right now, I’m blown away. Like I told you we went to the north this weekend just to relax and have a great time together with my sister and her boyfriend. We went to this magical place which is one of my favorite places up there. The feeling on that spot is just amazing. The silence, calmness and the fresh air together with this view. We just stood there, feeling the moment. Erik fixed something behind me and when I turned around he was standing there on his knees. My wonderful fiance (sounds so funny). 

I always had a hard time to imagine me wearing a ring. I never wear jewelry, at least not on a daily basis and absolutely no bling. We went by a store when we were in New York and I found an amazing perfect ring. The first jewelry I ever could imagine me to wear every day. I guess Erik did notice that because it was that ring he proposed with. Unfortunately it was a bit big and his ring wasn’t the right model, so we have to change them. Easily fixed though! Xx

46 Responses to “We’re engaged!”

 1. Uendi on

  Omg! I’ve been so excited for you guys from the day i saw your post on insta about the pregnancy. I wish the best for your family ❤.
  I’ve been coming to your blog a lot lately to read all about the pregnancy because i love babys. Congrats to you and Erik! 👸💛💜💛

  Reply
 2. Matilda on

  Grattis till både bebis och förlovning! Så kul för er!

  Måste ändå bara få fråga, har inte du skrivit om er förlovning tidigare? Står dagens datum i inlägget men jag känner igen både bilder och text något otroligt! :P

  Reply
  • Matilda on

   Nej nu är jag trött i mössan! Det har varit 16:e i mitt huvud hela dagen, dock inte oktober… :’D
   Så glöm det jag skrev och grattis bara! :P

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)