MENU
19:44 | August 8, 2017

Perfect Denim

Uncategorized

Products (adlinks):

Shoes – Henry Kole (here)
Jeans – Gina Tricot (here)
Sunglasses – Saint Laurent
Shirt – Asos (old one)
Bag – Chanel

 

Hittade dessa jeans på Gina Tricot och kände direkt att det var ett par “Vickan-jeans”. Så tur att dom satt bra! Längden är perfekt tycker jag. Lite mer classy än alla avklippta mom-jeans jag har sedan tidigare. Har just mekat klart med vår kyl/frys och vi ska snart iväg på Gröna Lund med Alex och hennes kille. Mys! Kram.

Found these jeans at Gina Tricot and felt right away that it was some typical “Victoria-jeans”. And they did fit so well! The length is perfect. A bit more classy than my other cut off mom-jeans I have. Now we just installed our fridge and we’re off to Gröna Lund, an amusement park here in Stockholm. Xx

25 Responses to “Perfect Denim”

  1. Eleonore Sellgren on

    Hur tänker du kring strl på jeansen? brukar du gå upp någon strl för loose fit eller du tar din vanliga? =)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)