Nike – My Story #BelieveInMore

Prodcuts (adlinks):

Sports Bra – Here
Sweater – Here
Leggings – Here
Shoes – Here

 

Tillsammans med Nike så har jag  har fått välja en sport som ligger mig nära om hjärtat och där jag ska dela med mig av min historia. Med en pappa som har gym och fitness som ett av hans största intressen och en bakgrund som bodybuilder och PT så har jag haft intresset i blodet, även om det tog ett tag att hitta min väg dit. I min tidiga barndom fick jag ofta följa med pappa när han tränade. Jag har tydliga bilder hur jag leker mataffär med olika vikter och hur höjdpunkten var att få smaka lite på pappas energidryck. Jag kommer ihåg exakt hur dom smakade. Men viktigast av allt, jag kände mig trygg och underhållen där. Det var vår plats.

Vägen till att hitta min form av träning  har varit lång, men nu när jag hittat mina rutiner så ångrar jag att jag inte började söka tidigare. Jag har varit omotiverad, känt mig svag och osäker på vad jag ska kunna åstadkomma inom träning. Jag har haft uppfattningen av att alla på ett gym har haft utsidan som fokus och motivation – men det har inte varit min motivation. Det var när jag förstod att träning bidrar med så mycket mer än en förändrad kropp utvändigt som jag fann mig själv i träning. Alla bitar föll på plats. Rutiner, välmående, stark kropp, bättre aptit och humör. Jag blir en bättre människa av att träna.

Nu i efterhand känns det så självklart att det var ett gym jag skulle gå till. Nu känner jag mig säker och precis som när jag var liten, trygg och underhållen men nu är det min plats. Jag behövde bara hitta min mening och se hela bilden, tro på mig och tro på mer. #BelieveInMore.

– 

Together with Nike I got to choose a sport which is close to my heart and I’m gonna share my story. My dad have has gym and fitness as one of his biggest interests and a background as a bodybuilder and personal trainer. So I have it in my blood even if it took it’s while to find my way to get there. In my early childhood my dad took me with him to the gym, I remember playing with weights and how I got to taste some energy drinks (I remember exactly how they tasted). But most important of all, I felt safe and maintained. It was our place. 

The journey to find my kind of training has been long. But now when I have my routines I regret I didn’t start to search earlier. I haven’t felt motivated, I’ve been feeling weak and doubtful about what I would be able to achieve within training. I just had the feeling of everyone going to the gym just focused on the look of their bodies but that’s just not my motivation. It was when I realized that working out was so much more than just the outside I started to find my motivation. All pieces fell into place. Routines, wellbeing, strong body, better appetite, mood and temper. I become a better person by working out.

Now it just feels so obvious it was a gym I should go to. Exactly when I was a little girl, safe and maintained but now It’s my place. I just had to find my meaning and see the full picture, believe in me and #BelieveInMore.

Find the full gym & fitness collection here

6 Responses to “Nike – My Story #BelieveInMore”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *