How I get rid of the yellow tones in my hair

Find it here (adlink)

 

Jag måste bara tipsa om denna produkt! Revlons Nutri color cream i färgen “812 – Light Pearly Beige Blonde”. Det är en inpackning med färgpigment. Mitt hår blir lätt superljust och ”gult” på sommaren. Silverschampo tycker jag inte riktigt ger den effekt jag vill ha, vill inte va vitblond. Blev tipsad om denna inpackning och den är verkligen perfekt! Dämpade färgen och de gula tonerna. Blev en sådär perfekt krämig beige fin färg. Så glad att jag hittat en produkt jag kan använda mellan frisörbesöken. Tog inga före och efterbilder dumt nog, men om ni ser på förra bilderna så ser ni lite hur det blev. Även tagit ut löshåret, så skönt. Puss!

I just have to tell you about this product! It’s Revlons Nutri color cream in the colour “812 – Light Pearly Beige Blonde”. My hair gets really light and yellow on the summer. I don’t think silverschampoo gives the right effect, I still don’t want to be superlight. Someone told me about this conditioner and it’s just perfect! It toned the color down and the yellow tones. The result just got creamy and nice. Perfect to use in between my hairdresser times. I didn’t take any before and after photos but you can see how it looked like in my last photos. I removed my extensions too, so nice. Xx

6 Responses to “How I get rid of the yellow tones in my hair”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *