MENU
11:07 | July 21, 2017

Swedish Summer

Uncategorized

The beach just a few steps from our house

 

Ah, älskar Gotland! Vi har hyrt hus i den norra delen och det är så lugnt och vackert här. Kaniner springer runt överallt, får tellitubbies-feeling, haha. Tyvärr råkade vi pricka in Stockholmsveckan så det är kanske inte lika lugnt vi hade hoppats på överallt, haha! Men det är kul. Nu ska vi till blå lagunen och bada! Puss

Ah, I love Gotland! We are renting a house in the north part and it’s so calm and beautiful here. It’s rabbits running around everywhere, reminds me of Tellieubbies, lol. Now we’re off to the blue lagoon for some sunbathing. Xx

25 Responses to “Swedish Summer”

  1. Amina on

    Åh haha. Vi funderar också på att åka till Gotland men valde med flit inte den hör veckan pga Stockholmsveckan… hihi. Men du ser ut att ha det grymt ändå ;)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)