Postcards from Ostuni

View from our hotel 

 

Landade i Bari tidigare imorse och har sedan hyrt bil och kört till vårt hotell här i Ostuni. Jag och Erik är alltså i Italien från och med idag och en vecka framöver. Milano för några veckor sedan var första gången jag besökte Italien så ser verkligen fram emot denna resa. Vi kommer åka runt här i Apulien och besöka lite olika ställen. Vi är här mest för att fota bort lite samarbeten men också ha tid att njuta lite <3

So we landed in Bari this morning and have been drivning to our hotel here in Ostuni. Me and Erik are in Italy for a week. I visited Milano a couple of weeks ago and that was my first time in Italy so I’m so excited. We will travel around Apulien and visit different places. Mostly here to shoot some collaborations but also to relax! Xx

8 Responses to “Postcards from Ostuni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *