MENU
20:34 | June 29, 2017

Perfect Leather Jackets X8

In Collaboration With Shopbop

Uncategorized

1. IRO – Here 2. IRO –Here 3. Alexander McQ – Here 4. Anine Bing – Here 5. Acne – Here 6. Veda – Here 7. Acne – Here 8. Victoria Beckham – Here

 

Mycket läderjackor nu här, men klickade in mig på Shopbop idag igen och såg att dem fått in ännu fler. Nu kan jag nästan inte bestämma mig om jag ska sukta mer över acne-jackan jag skrev om (nr 7) eller nr 1 från Iro. Tänker att den från Iro är lite roligare då den inte ser ut som “alla mina andra skinnjackor” som Erik skulle säga, haha. Puss!

Ok.. enough about leather jackets after this, lol. But I visited Shopbop today again and I saw that they have some other ones too. Now I can’t decide If I want the Acne one that I wrote about the other day (nr 7) more or the Iro one (nr 1). Maybe it’s bit more fun to have though it doesn’t “look like all my other leather jackets” like Erik use to say, lol. Xx

7 Responses to “Perfect Leather Jackets X8”

 1. Helen Gadevall on

  Hur ser det ut i era garderober egentligen 😊 har Erik lika mycket grejer som du, eller är det som här 🙈 att han får mindre utrymme

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Haha, han har också mkt grejer! Men vi har rätt mkt förvaring i lägenheten + förråd men kanske 60/40 ;)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)