Parisian Doors

paris2 paris1

Products (adlinks):

Shirt – Asos (here)
Shoes – New Look (here)
Bag – Chanel
Sunglasses – Céline

 

Hej fina! Här kommer två bilder från Paris. Fotade denna look snabbt innan en middag men blev lite väl snabbt. Älskar dock location och min look så blev att dela i alla fall, haha. Idag håller jag på att fixa lite grann hemma och inför Dubai imorgon (!). Är så himla taggad på lite sol och värme. Det var dit jag och Erik åkte på semester första gången tillsammans också, mys. Puss!

_

Hi guys! Here comes two pictures from Paris. I shot this look just before a dinner but it turned out to be a bit too quick. I still love the look and the location though, so I shared it anyways. Today is all about planning and packing for tomorrows trip to Dubai(!). It feel so good to feel the heath and see the sun again. It was also the destination of me and Eriks first trip together. Cozy times! Xx

8 Responses to “Parisian Doors”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *