Pick Of Today: Perfect Cigarette Trousers.

hej

Find them here

 

Hej fina! Älskar, älskar, älskar ju denna typ av byxa. Jag har haft ett par från Asos som sitter så himla bra, men tyvärr börjar bli lite noppriga efter all användning. Bär dem gärna tillsammans med klackar vid mer uppklädda tillfällen, annars tycker jag det är så fint till sneakers och t-shirt till vardags.. eller med sandaler såhär utomlands. Blir nog ett köp av dessa!

/ Hi guys! I love, love, love these kind of trousers. I have a pair from Asos that fits me perfect but I had them for a long time so they isn’t that great looking anymore. I wear trousers like these together with heels for party, sneakers and t-shirt for everyday use and to sandals on vacay. I think I have to buy these ones! Xx

– This post contains adlinks.

2 Responses to “Pick Of Today: Perfect Cigarette Trousers.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *