Strawberry Fields.

bali2 bali5 bali1 bali3 bali4

Pictures from todays brunch at Strawberry Fields. 

 

Hej fina! Nu har vi äntligen landat i lite semester-mode här på Bali. Fick för oss att somna igår klockan nio dock, bra idé tyckte vi. Tills jag vaknade klockan ett och kunde inte somna om, Erik vaknade runt tre och det var samma för honom. Vi var vakna till 7-tiden då vi både tänkte att vi sover någon timme tills vi ska upp och äta frukost. Slutar med att vi båda vaknar klockan ett! Herregud. Så blev brunch på detta mysiga ställe kallat Strawberry Fields (istället för frukost som tänkt). Jag tog världens godaste dragon bowl! Nu ska vi i alla fall äta middag och sedan packa ihop. Imorgon lämnar vi nämligen för Gili-öarna. Puss!

/ Hi guys! Finally found the vacay-mode here on Bali. We thought it was a good idea to go to bed around 9 yesterday.. until we both woke up around 1 and couldn’t sleep any more. We were up until 7 and we both thought it would be a good idea to try to sleep for an hour before we had to get up for breakfast. It all ended up with a lunch instead, lol. We woke up at 1.. omg. How ever the place is called Strawberry fields and I took the dragon bowl which was amazing. Now It’s time for dinner and then we have to pack, we’re leaving for the Gili Islands tomorrow. Xx

7 Responses to “Strawberry Fields.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *