New In: Céline Sunglasses.

sunglasses

Love my new Céline Sunglasses.

 

Hej på er! Varit ute och fotat hela dagen för lite kommande samarbeten och så. Unnade mig ett par solisar från Céline häromveckan. Jag har ju haft mina Ray Ban Wayfarers till 99% av mina outfits dom senaste åren, haha. Kände att det var dags att hitta några att varva med! Fann en liknande modell från Céline och älskar dem. Bar dem i mitt senaste outfit-inlägg om ni vill se dem på! Nu ska jag fixa till lite bilder innan det är dags för middag. Puss!

/ Hi guys! So I’ve been out taking photos the whole day for some coming projects. I bought myself a pair of sunglasses from Céline the other week. I had my Ray Ban Wayfarers on 99% on my looks the last couple of years, lol. I felt it was time to find a new pair to wear too! I found this model from Céline which is similar to the Wayfarers. Love them! I had them on my latest outfit post if you wanna see how they look on me. Now I need to edit some photos before it’s dinner-time. Xx

11 Responses to “New In: Céline Sunglasses.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *