Webshop Favorites #91

webbis

Adlinks: Jeans – Here / T-shirt – Here / Belt – Here / Backpack – Here / Jacket – Here

Länge sedan jag gjorde ett Webshop Favorites nu, så här kommer ett. Börjat gilla den lite “rockiga” stilen igen. En distressed tee är helt klart ett måste i garderoben för mig just nu. Även börjat gilla Straight Leg-jeans! Fick hem dessa häromdagen och dom satt så himla bra. Lite roligare än ett par klassiska svarta heltighta jeans. Gör sig så bra till sneakers!  Jackan ser ut som en perfekt biker-jacka och istället för läder är den i suede. Hur fin?

/ It was a while since I made a webshop favorites! Here it comes. I’ve started to like this style again. A distressed tee is a have to in my wardrobe right now. I also started to like these more straight leg-jeans. Got this pair the other day and they did fit perfect. A bit more fun than the usual classic all slimmed black jeans. They matches perfect with my sneakers! The jacket look like a perfect biker-jacket and instead of leather it is in suede. How nice?

5 Responses to “Webshop Favorites #91”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *