From Our Apartment: Home Office.

victoriatornegrenoffice2 our victoriatornegrenoffice3

Pictures on our home office.

 

Jag och Erik har nog haft fler resdagar än dagar hemma i vår lägenhet. Därför är det mycket som inte är fixat! Men i sommar har vi haft tid hemma och därför fokuserat väldigt mycket på att få klart här hemma. Köket är ju som jag visat er klart och nu börjar sovrummet också ta form. Vi har väldigt stort sovrum så vi bestämde oss helt enkelt för att skapa en jobbhörna. Sterilt men ändå med en personlig touch! Tavlan över har vi spikat fast silvriga häftstift på de platser vi besökt. Syns väldigt dåligt på bilderna dock! Gallret ska vi så småningom fylla med ännu fler minnen. Skrev bara ut dessa fyra som hastigast! Jag är i alla fall hur nöjd som helst med vår lilla hörna. Som en dröm att jobba på en stationär och skrivbord även. Puss!

/ Me and Erik probably had more days away than days home in our apartment. Therefor there is much that we aren’t done with yet! But this summer we had been home a lot and had focused on some projects here. The kitchen is as you know done and now our bedroom is almost done as well. We have a really big bedroom so we decided us to make a home office in one of the corners. Minimalistic but with a personal touch! On the world map we placed some thumbtacks on the countries we been visiting. Hard to tell on the pictures though! We will place some more photos on the rack too. How ever! I looove it! Like a dream to work on an iMac on a desc too. Xx

27 Responses to “From Our Apartment: Home Office.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *