New In: LV Palm Springs Mini Backpack.

LVbackpack

Hej fina! Alltså ni förstår inte min kärlek till denna lilla väska. Det är alltså en micro-ryggsäck. Spanat in den på nätet och gick häromveckan till LV-butiken här i Stockholm för att köpa den. Tyvärr beställningsvara men behövde inte vänta så länge! Eftersom att jag bär min kamera med mig i princip hela tiden har jag upptäckt att ryggsäckar är typ det bästa som finns. Var inte säker på att min kamera skulle få plats i denna så tog med mig kameran och testade den i butik i förrgår. Den passade som handen i handsken i väskan så den blev min! Svårt att se på bilden vilken storlek den är men den är typ max 20 cm, haha. Så söt! Man kan även ta loss ett axelband så den går att ha som en vanlig crossbody bag.  

/ Hi guys! I don’t think you understand my love for this little bag. It’s not a mini backpack it’s a micro backpack! Been looking on it online and went to the LV-store here in Stockholm to buy it the other day. Unfortunately I had to order it to the store but I didn’t need to wait for long. I have my camera with me everywhere and with that I’ve noticed that backpacks is like the best thing ever. I wasn’t sure that my camera would fit so I took it with me to the store and yes, it was the perfect match. It’s hard to see the real size of it in this picture but It’s just around 20 cm heigh. So cute! You can also use it as a cross body bag, It’s just to take one shoulder strap off. 

16 Responses to “New In: LV Palm Springs Mini Backpack.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *