The Wish Look 3.

wishlook3

Products:

Top – Here / Necklace – Here / Skirt – Here / Backpack – Here / Sneakers – Here


Hej fina! Såhär hade jag gärna sett ut idag. Vill verkligen att min lilla svarta kjol ska komma nu! Min lilla ryggsäck jag fått frågor om är i lager igen också. Beställde faktiskt en till då jag använt min som fasen sedan jag köpte den. Perfekt kameraväska! Ber också om ursäkt för sämst uppdatering i veckan. Jag har mötts av lite tråkigheter som jag behövt fokusera på. Önskar jag kunde berätta mer.. Puss

/ Hi guys! Would love to look like this today. I really want my black little skirt to arrive! My little backpack is on stock again. I actually did order another one, I’ve been using mine sooo much since I bought it. The perfect camera bag. And a big excuse for the lack of update the last week. Have been struggling with some bad issues I had to focus on. Wish I could tell you more..

– This post contains adlinks.

3 Responses to “The Wish Look 3.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *